Razvoj Android aplikacija

Razvijamo poslovne aplikacije za moderne mobilne platforme, prvenstveno pametne telefone koji koriste sve rašireniji Google Android operativni sustav. Trenutno su telefoni sa Androidom najprodavaniji mobilni uređaji na svijetu sa brzorastućom bazom aplikacija.

Aplikacije koje razvijamo zasnovane su na filozofiji kako moderno umreženo poslovanje mora biti svedostupno, te koriste mogućnosti internetske povezivosti modernih mobilnih uređaja. Zasnovani na temelju prijenosa podataka korištenjem web-servisa, naše aplikacije prenose vaše poslovanje prema suvremenoj, 24-satnoj dostupnosti za mobilne korisnike.

Aukcije.hr Mobile

Jedna od naših aplikacija jest Aukcije.hr Mobile, koja omogućuje pregled i upravljanje aukcijama korištenjem Android mobilnih telefona. Korisnicima je ovom aplikacijom omogućeno brzo i jednostavno pregledavanje novih aukcija kao i aukcija u kojima sudjeluju kao kupci ili prodavači, informirajući ih o statusu aukcija.

Aplikacija je besplatna za korištenje, a potreban je korisnički račun na stranicama www.aukcije.hr

Možete ju pronaći na Android Marketu (u kategoriji "Shopping") ili skinite s Marketa koristeći QR barcode čitač na Android mobilnom telefonu.

Android Phone Info

Naša trenutno najviše korištena aplikacija omogućuje pregled osnovnih informacija o vašem Android telefonu.

Jednostavna je za uporabu i ne zahtijeva tehničko predznanje. Zatreba li Vam IMEI broj vašeg uređaja, informacija o baznoj stanici na koju ste trenutno povezani ili slične informacije, poslužite se besplatnom Android Phone Info aplikacijom.
Možete ju pronaći u Marketu u rubrici "Alati" (Tools).

Opis:
Shows phone info of your Android hone:
*IMEI number
*cell location
*subscriber ID
*SIM serial number...

Linkovi

> Aukcije.hr Mobile, upute za korištenje aplikacije za Android mobilne uređaje (.pdf 440 KB).
> Aukcije.hr Mobile - objava za javnost.pdf (.pdf 413 KB).
Institut za elektroničko poslovanje